‘Ik help je graag te groeien
in iets dat jij erg goed kan
en als jij mooie stappen zet
geniet ik daar ook van.

Want groeien in je eigen kracht
geeft vreugde in je leven
dus als het nodig is wil ik
je best een zetje geven.‘

Dit gedicht van Mirjam Wolters staat voor wat ik kinderen (en hun ouders) bied in mijn begeleiding. Mensen in hun kracht zetten is namelijk de rode draad in mijn leven en hetgeen waar mijn mijn energie van gaan stromen… Ik ben een bevlogen begeleider van kinderen (en hun ouders) bij het worden wie ze zijn d.m.v. naar boven halen van talenten en vergroten van positieve emoties en tevens eigenaar van Talent voor kids.

Van het trainen van de allerjongsten op het hockeyveld, tot managers bij de gemeente. Van Afrikaanse tieners, tot hoogbegaafde kinderen in het basisonderwijs. Ik heb veel ervaring als leerlingbegeleider en groepsleerkracht van kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar, met name in het onderwijs, maar ook als moeder van 3 kinderen. Tijdens dit ‘werk’ heb ik me bijgeschoold als kindercoach, talentfluisteraar en Blij met mij! trainer.

Ik droom ervan dat ALLE kinderen zicht hebben op hun talent en deze kunnen inzetten. Genoeg veerkracht hebben om tegenslagen het hoofd te kunnen bieden. En genoeg tools hebben om, met hulp van hun eigen kring van helpers, de uitdagingen in hun leven aan te gaan…

Locatie

Amsterdam

Telefoon

06-14999984