Hallo ik ben Janneke! Toen ik startte als juf in het basisonderwijs ging ik al graag op zoek naar de kwaliteiten van kinderen, om daar vervolgens aandacht op te richten. Wat een feest was het toen ik me mocht scholen tot kindertalentenfluisteraar! Ineens was daar taal en ‘bewijs’ dat dit werkt.

Ik ben naast mijn werk in het onderwijs ook eigenaar van Kaatje Kindercoaching. In al het werk dat ik doe, streef ik steeds na een bijdrage te leveren aan het echt gezien worden, voelen en weten van kinderen. Het is echt niet altijd makkelijk om je authentieke zelf te laten zien. Maar samen gaan we op zoek naar al het moois wat er al is, versterken we dit en bouwen we aan veerkracht.

Dat de Bij met Mij training een plek is waar kinderen welkom zijn, met alles wat zij op dat moment wel of niet laten zien, om vervolgens waarderend samen aan de slag te gaan, past helemaal bij wat ik belangrijk vind. Dus wees welkom!

Locatie

Oss/Uden
Eindhoven/Helmond

Telefoon

+31 6 25062497