Ik ben Linda. Ik heb 10 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Altijd met ontzettend veel plezier, maar het laatste jaar met een gevoel dat ik wat mis.

Na gesprekken met een Els Pronk is mijn roer omgegaan en is Kinderpraktijk WHOOP geboren. Een plek voor coaching en onderwijsondersteuning. Meteen aan de start van mijn ommezwaai ben ik gestart met opleidingen te volgen bij de Blij met mij! academie. Een gevoel van een warm bad en thuiskomen!

Ik ben opgeleid tot kindertalentenfluisteraar en in hetzelfde jaar heb ik de opleiding tot Blij met mij! trainer afgerond. Deze training voelt als een cadeautje voor mezelf, maar ook voor de kinderen én ouders die hier aan mogen deelnemen. Een plek waar je jezelf mag zijn, waar je geaccepteerd wordt en waar je jezelf beter leert kennen. Dat gun ik iedereen.

Locatie

Leersum

Facebook