Al jong heb ik een keus gemaakt om er te willen zijn voor het kind (of de mens) in de knel. Een kind wat beperkt wordt in zijn ontwikkeling of wat onrecht aangedaan wordt. Een kind wat zijn talent is kwijt geraakt of misschien nooit heeft gezien.

Zoals een giraffe een uniek vlekkenpatroon heeft, zo geloof ik dat ieder kind (mens) unieke talenten heeft. Ik kan me erover blijven verwonderen. Vanuit mijn betrokkenheid en verwondering over het unieke, moedig ik graag anderen aan díe stap te zetten die voor hen nodig is. Als creatieve maker kan ik enorm genieten van het proces en ook van het moment dat de ander zijn talent herkent en het ‘inkleurt’. Ik gun ieder kind (mens) wat het nodig heeft om weer ‘op te veren’!

Van harte welkom voor een Blij met Mij! training bij Giraffe Speltherapie & Coaching! José van Esch.

Locatie

Email

Telefoon

+06 37455703