Ik ben Selina. Mijn meest waardevolle herinneringen in mijn carriere dank ik aan de vele jongeren die mij toestonden naast hen te staan om samen te zoeken naar antwoord op de vraag ‘Hoe dan?’. 
Het begeleiden van jongeren voelt als een tweede natuur, het gaat vanzelf en geeft me veel voldoening. Zeker als je samen verder komt, ziet dat er kwartjes beginnen te vallen en onzekerheid langzaam plaats maakt voor kleine daden van moed en kracht, maar ook in het heetst van de strijd wanneer weerstand alle registers open trekt en in momenten van onmacht of overmacht.
Na een fijne kennismaking met de Blijmetmij- academie en talentgericht werken, heb ik in november 2021 de opleiding tot Blij met mij! trainer afgerond. Met veel plezier biedt ik in mijn praktijk ‘Meisje op de maan’ nu ook Be more me -trainingen aan. Een plek waar jongeren met elkaar op zoek gaan naar zichzelf, op zoek naar talenten en naar wat er bij je past.

Locatie

Utrechtse Heuvelrug

Telefoon

0614398879